Long πŸ’š Story

De nootklok luidt voor extra lucht
van totaal € 250 (53%)

Wij (moeder en dochter) houden enorm van zingen. Een van onze passies. Wij doen dit graag met elkaar bij Popkoor Prestige maar ook als we samen lopen, shoppen, schoonmaken, fiesten en in de auto zitten. Daarnaast zijn wij allebei verpleegkundige en komen regelmatig in aanmerking met mensen die helaas niet meer kunnen lopen, ff winkelel of wat dan ook. Simpelweg omdat ze door chronische longproblemen hier de mogelijkheid niet voor hebben. Een aantal keer heb ik
(Manon) aan iemand zijn bed gestaan en gezien wat echte ademnood kan betekenen in de laatste levesfase. Dit zijn beelden en gevoelens van eigen machteloosheid die voor altijd in mijn geheugen zijn gegrift. Dit evenement geeft ons de mogelijkheid om door middel van een gezamelijke passie hopelijk iets voor een ander te kunnen betekenen. Want wij hopen dat de mogelijkheden van bijvoorbeeld mensen met COPD steeds meer gericht kan zijn op leefplezier ipv zorgen en constand rekening houden met je eigen beperkingen.

Het eerste nummer wat ik met mijn moeder zong was die vab Marco en Trijntje.... dus ja ook een stukje nostalgie πŸ‘

Liefs Cocky en Manon 🎹🎼🎀🎡🎡🎢🎡🎢🎡

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 34 16-11-2018 | 20:46
€ 50 10-10-2018 | 22:10
€ 50 10-10-2018 | 22:10