Zing mee! Het Longfonds heeft jouw stem heel hard nodig!

Heb jij een passie voor zingen? En wil jij longziekten de wereld uit helpen? Kom dan op zaterdag 17 februari naar ADEMNOOT: hét exclusieve zangevenement van het Longfonds in samenwerking met Philips. Vorm samen met Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley en duizenden andere zangliefhebbers een megakoor en beleef een onvergetelijke middag met gegarandeerd kippenvel.

Longziekten
Ruim 1 miljoen mensen hebben een ongeneeslijke longziekte. Ademhalen is voor hen een dagelijkse of terugkerende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Elk jaar gaan er duizenden mensen dood aan een longziekte. Dat moet stoppen!

Zing mee
Daarom geven we heel zingend Nederland de kans actief hun stem te laten horen voor mensen met een longziekte. Zij vormen als tweede, derde en samen ontelbare stemmen de concrete steun voor mensen met een longziekte. Samen zingen we longziekten de wereld uit!

Oplossing
Het Longfonds en Philips werken samen met onderzoekers aan oplossingen die het leven van mensen met longziekten kunnen verbeteren. Met jouw stem kunnen we dit sneller bereiken.

Kom in actie
Een ticket voor ADEMNOOT kost € 29,-. Daarmee help je ons longziekten zichtbaar te maken en steun je longonderzoek. Wil je meer doen om longziekten de wereld uit te helpen? Kom in actie, maak het verschil en red levens! Maak nu je eigen actiepagina, zodat mensen in jouw omgeving makkelijk kunnen doneren. Vraag vrienden of familie om een donatie of organiseer als koor een benefietavond. Elke euro telt. Bekijk de tips en inspiratie voor een succesvolle actie. 

Mis het niet!
Het Klokgebouw in Eindhoven wordt deze middag omgetoverd tot een waanzinnig mooie concertzaal waar beroemd orkestleider Stephan Geusebroek zorgt voor een prachtig arrangement. Deze unieke zangervaring wil je echt niet missen!

Bestel nu je ticket, doe mee en steun longonderzoek!