Zingen voor belangrijk longonderzoek

Zet jij je in voor levensreddend longonderzoek? Kom dan op zaterdag 26 januari naar ADEMNOOT: hét exclusieve zangevenement van het Longfonds in samenwerking met Philips. Haal zoveel mogelijk geld op en laat je horen. Vorm samen met Trijntje Oosterhuis en duizenden andere zangliefhebbers één megakoor en beleef een onvergetelijk evenement met gegarandeerd kippenvel.

Longziekten
Ruim 1,2 miljoen mensen hebben een ongeneeslijke longziekte. Ademhalen is voor hen een dagelijkse of terugkerende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Elk jaar gaan er duizenden mensen dood aan een longziekte. Dat moet stoppen!

Oplossing
Het Longfonds en Philips werken daarom samen met onderzoekers aan oplossingen die het leven van mensen met longziekten kunnen verbeteren. Met jouw stem kunnen we dit sneller bereiken. Zing daarom mee tijdens ADEMNOOT. Het maakt niet uit of je professioneel zangtalent hebt of nog nooit op een podium hebt gestaan. We zingen een schitterend arrangement dat is samengesteld door Popkoor Prestige dirigent Ton van Diepen.

Haal zoveel mogelijk geld op
Maak het verschil en red levens! Met jouw persoonlijke sponsorpagina kun jij makkelijk donaties ophalen bij mensen in jouw omgeving. Bekijk de tips voor een succesvolle actie. Elke euro telt!