Download actiemateriaal

Hier vind je actiemateriaal dat je kan helpen bij de promotie van je actie. Je kunt de voorbeelden gratis downloaden en er gelijk mee aan de slag. Veel succes en plezier met actievoeren!

Afbeeldingen
De kant-en-klare afbeeldingen kun je gelijk inzetten op social media. Gebruik bijvoorbeeld als omslagfoto op Facebook of deel een afbeelding om je vrienden te bedanken voor een donatie.


* Algemene afbeeldingen
* Afbeeldingen: help mij mijn streefbedrag te bereiken
* Afbeeldingen: bedankt voor je donatie
* Social media: Facebook omslagfoto's

Voorbeeldteksten
De standaardteksten voor e-mail en social media zijn ter inspiratie. Je kunt ze natuurlijk aanvullen met meer informatie: hoe persoonlijker, hoe beter.

* Voorbeeldteksten 'ik kom in actie, omdat...'
* Voorbeeldteksten update actie
* Voorbeeldteksten herinnering om te doneren
* Voorbeeldteksten om te bedanken

Voorbeeld persbericht
Persaandacht kan heel erg helpen om je actie bekender te maken. Zeker lokale en regionale media besteden vaak aandacht aan acties voor goede doelen. Stuur daarom een persbericht naar een journalist of redactie bij jouw in de buurt en wie weet wat het oplevert!

* Voorbeeld persbericht

Giftenbox en actieposter
Wil je nog meer aandacht vragen voor jouw actie? Zet dan een giftenbox neer op je werk, in de kerk, bij je optreden, vereniging of bij een actie die je georganiseerd hebt.

Download de persoonlijke actieposter waar je jouw jouw motivatie en streefbedrag op kunt schrijven. Hang 'm vervolgens op bij je werk of je (sport)vereniging om nog meer mensen op jouw actie te wijzen.

Nog vragen? We horen het graag. We waarderen het heel erg als je van te voren je uitingen met foto’s of naam met ons wilt delen. Ook zijn we heel erg benieuwd als je actie wordt opgepakt in de media. Stuur je ons dan even een berichtje