(Samen) zingen geeft LUCHT! 💖💙🎶 Prestige Alblasserdam

Dit is de actie van M. Korteweg-Bosich

( Inschrijfbewijs ADEMNOOT - Vroege zangvogels (tot 15 oktober) | Lid van team: Popkoor Prestige Alblasserdam )

Qr
van totaal € 5 (2200%)

Meld je aan en zing mee met ADEMNOOT! Doneer hoe dan ook voor levensreddend longonderzoek. Beide mag natuurlijk ook. Heel graag zelfs: samen zingen geeft een geweldig gevoel. Op latere leeftijd bleek dat ik astmatische bronchitis had. Als kind had ik daar nooit bij stilgestaan. Nu ik zelf moeder ben van 2 schatten van puberdochters en zij tijdens hun baby/peutertijd dezelfde klachten bleken te hebben, overigens net als manlief tijdens zijn kindertijd, zet het me toch steeds meer aan het denken. Wat gebeurt er als zij mijn leeftijd bereiken? Met regelmatig zingen oefen ik mijn longen en krijg ik letterlijk meer lucht. Maar onderzoek naar mogelijkheden waar longpatiënten nog meer baat bij hebben en waarmee we het aantal patiënten kunnen reduceren zou toch nog veel mooier zijn. Zonder lucht geen leven….. Ik ben dankbaar dat er heel veel mensen baat hebben bij longonderzoek. Het redt levens!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 12-11-2018 | 20:09
€ 10 29-10-2018 | 20:53
€ 5 14-10-2018 | 16:32
€ 10 14-10-2018 | 08:40 Met elkaar kunnen we het alle mensen die het moeilijk hebben wat makkelijker maken als er weer wat hulp en inzicht komt m.b.t. de ziekte waaraan ze lijden. Zing en dans je leven.
€ 5 13-10-2018 | 23:07