Samen zingen voor longonderzoek!

Doe op 26 januari 2019 mee aan ADEMNOOT. Laat samen met Trijntje Oosterhuis je stem horen met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor belangrijk longonderzoek.


Samen met duizenden anderen zing je in één groot megakoor 5 prachtige nummers, gearrangeerd door Ton van Diepen, dirigent van Popkoor Prestige. Het belooft weer een onvergetelijke dag te worden!

 

Doe ook mee aan ADEMNOOT 2019! Meedoen is makkelijk:
Stap 1: Schrijf je in voor ADEMNOOT en zing mee op 26 januari.
Stap 2: Haal zoveel mogelijk geld op voor longonderzoek met je eigen sponsorpagina.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle deelnemers

Schrijf je in voor ADEMNOOT en ontvang je eigen sponsorpagina. Voeg daar je motivatie en foto's aan toe en begin meteen met zoveel mogelijk geld op halen voor levensreddend longonderzoek.

Doe mee
Bekijk alle

Ik ben blij dat je hier bent 🎵

11-12-2018 | 13:05 Heb jij ook zo'n zin om Zoutelande te zingen tijdens ADEMNOOT? 🎵 Gebruik tijdens het oefenen de tips die Trijntje en Ton deze week voor je hebben! Bekijk ook de leuke actie van Thomas. Hij verspreidt symbolisch zakjes met lucht en haalt daarmee geld op voor ADEMNOOT. Langer uitslapen!We zijn volop bezig met de voorbereidingen van ADEMNOOT. Het programma is inmiddels bijna afgerond. De tijden van het event zijn daardoor een klein beetje aangepast.De deuren openen om 11:30 uur en het evenement eindigt om 17:00 uur. Hierdoor kan iedereen nog wat langer uitslapen op zaterdag, heerlijk! Doordat we iets later beginnen krijgen mensen die van ver moeten komen nu ook de kans om mee te zingen met ADEMNOOT!Heb je vragen? Daarvoor kun je onder andere terecht op onze Facebookpagina.
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 34

Diana

15-12-2018 | 21:02 Aan: Sta op voor ademnoot